vrijdag 25 februari 2011

Bedankt voor alle lieve reacties !

poeh . . . wat ben ik toch een softie ! Zat er echt even doorheen, vanavond ook nog mijn dochter gesproken en Marianne (haar moeder). Brok in mijn keel, tranen brandend in de ogen. Máár wat een lieve reacties allemaal, dat doet mij en Christy goed !!! En ik weet dat Femke, Marianne en Maartje vanuit Delft ook deze blog lezen, dus ook namens hen "Bedankt voor alle lieve reacties !". Weet je wat, morgen gewoon weer verder. Rug recht, schouders eronder en ons niet laten kisten !!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
FIJN WEEKEND !

Het was vandaag NIET leuk !

Sommige dagen zijn gewoonweg niet leuk ! Het liefst zou je het leven even op pauze willen zetten, maar ja zo werkt het niet. Vanochtend belde Christy mij thuis op, er was ingebroken in de winkel. De achterdeur (goed slot én 2 schuifsloten) was ontwricht en opengebroken. De kassa was met geweld geopend en het geld weg. Ook het het bakje met geld voor onvoorziene uitgaves was leeg. De hele keuken overhoop. Verder een aantal artikelen weg, i.v.m. lopend onderzoek kan ik niet zeggen welke artikelen. Maar ik kan voorlopig geen foto's maken . . . :-(

Na aangifte, kwam de Technische Recherche om vingerafdrukken en sporenonderzoek te doen. Het leek C.S.I. Havelte wel ! Tja, je kan er beter om lachen alhoewel het huilen me nader staat ! Na grondig onderzoek de werkmannen om de deuren te repareren. Christy belde om te zeggen dat de PIN aangemeld stond terwijl wij die elke avond afsluiten. Ik dacht direct : Skimmers ! Bellen met CCV, vraagt die vrouw : "Ziet u in het plafonds camera's hangen of iets ongewoons ?" Toen voelde ik me helemaal niet meer "veilig", ik dacht #&%#*&%#@ !!! Sorry . . . ., moest er even uit ! Ik werd licht paranoïde en speurde het plafond af, toen zag ik de absurditeit daar van in en moest erg lachen . . . zit ik soms in Banana Split ? Helaas, niet . . . .

Het gedoe met Interpolis, nieuwe kassa regelen, het zijn die praktische zaken die zoveel tijd vergen. Maar ach, de materiële zaken lossen we wel op, maar het idee dat ene achterlijke idioot (of meerdere...) in onze winkel is geweest . . . dat hakt erin ! Enfin, de klanten hielpen ons er doorheen :-) Lief hoe meelevend klanten dan zijn. Aan het eind van de dag voelde we ons wat beter, even een borrel en op huis aan. Ik belde Femke (mijn dochter) even om te kletsen, maar Femke had slecht nieuws die deze dag helemaal een zwart randje geeft. Noortje, hun Schotse terriër, was al wat kwakkelig, maar na onderzoek is gebleken dat ze kanker heeft. De kanker zit op een plek waar ze niet geholpen kan worden. De dierenarts geeft haar nog een paar maanden. Verschrikkelijk nieuws . . . ik wilde dat ik nu even die pauzeknop kon gebruiken.

Marianne met Noortje
~~~~~~~~~~~~~~~
. . . even genoeg nu

donderdag 24 februari 2011

Kiekeboe . . . . here's Kiki Doe !

(klik op foto voor webshop Kiki Doe)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vandaag kwam Kiki bij ons in de winkel, zij heeft een webshop vol met prachtige Tilda-stoffen en accessoires. Tijdje terug verkochten wij ook Tilda-stoffen, maar aangezien Christy et moi beide geen naai-aspiraties hebben zijn we daar mee gestopt. Kiki heeft die aspiraties én het talent wel, dus ben je gek op Tilda ? Ga gauw even een kijkje nemen in haar webshop !

(klik op afbeelding voor blog Kiki Doe)
Sinds
kort heeft Kiki Doe ook een eigen blog op blogspot, ze is dus net begonnen met bloggen. Kiki kan best wel wat volgers gebruiken . . . Tilda-liefhebbers genoeg lijkt me ! Ze organiseert ook workshops (bij Alma "Duifje van Drenthe"), wellicht binnenkort ook bij In den Uylenbal (tijdens Spring Fair) ! Want ook al zitten Christy et moi zelf niet achter de naaimachine, de stoffen en boeken van Tilda vinden wij beide geweldig !
Succes Kiki !

~~~~~~~~~~~~~~
FIJNE AVOND !

Winter versus Voorjaarsvakantie

Op dit moment geniet een groot deel van Nederland van de Voorjaarsvakantie. Veel vakantiegangers trekken naar de besneeuwde pistes om hun skills op de latten of board te showen. Anderen blijven lekker in Nederland en huren een huisje, bijv. in Diever !

De winkel staat vol bloemen, we willen voorjaar ! Maar de Winter geeft zich nog niet gewonnen, gisteravond lag er hier al een dun laagje sneeuw. Vanochtend zag ik dat nu alles bedekt is ! Ja, we moeten nog even geduld hebben voordat Rokjesdag zich aankondigt . . .

Voor de winkels is het weer een drukke periode, gisteren leek het wel de opening van In de Lindetuin (zie foto boven). Heel de dag een winkel vol vakantiegangers . . . en niet alleen kijkers, we konden de drukte net aan. En dat op een woensdag ! Ook in Havelte drukte van belang, dus ondanks de nog steeds zichtbare winter is het seizoen al begonnen.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Fasten your seatbelts, it's gonna be a bumpy ride !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Fijne dag !

woensdag 23 februari 2011

Blog around the Clock ! GIVE AWAY !

Tja, hoeveel uren precies ?? Ik weet het niet, maar dat het er veel zijn dat staat vast. Ik noem het "Blog around the Clock" ! Verslavend, maar zóóóóóóó leuk, al die bloggers en hun verhalen. Ik geniet ervan en doe inspiratie op. Toen dacht ik : "Hmmm, hier zit een leuke Give Away in !". Dus even knippen, plakken en voilà !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hoe werkt deze Give Away ?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Klik op de klok om hem te vergroten, de cijfers zijn vervangen door kleine afbeeldingen. Dit zijn details van de "headers" van 12 blogsters. Van 1 blogster is een detail gebruikt van een terugkerend onderdeel op haar blog ! Jullie mogen elkaar helpen en elkaar doorgeven welk "uur" van jouw header is ! Duidelijk ? Succes ! Vragen ? Mail me of reageer !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
FIJNE DAG !

dinsdag 22 februari 2011

Brad Pitt Look-a-like Contest !

Nou, ik kreeg héél veel reacties (lees : fanmail) n.a.v. de opmerking dat 1 van mijn pluspunten mijn Brad Pitt Looks zijn ! Ja, ik heb het geweten, mailbox stroomde vol met verzoekjes, variërend van secret dates op een tropische locatie tot aan huwelijksaanzoeken toe ! Maar ja, ik ben niet arrogant maar de gelijkenis is sprekend, toch ? Ik hoef me toch niet te schamen dat ik gevraagd wordt om stand-in te zijn als Brad (ik mag Brad zeggen ...) niet kan ? Nou dan . . . , hieronder 2 foto's toen ik voor Brad waarnam, toen hij en Angelina druk bezig waren met andere verplichtingen.

Het leek vandaag wel fan-dag ! Toen ik bij Alma (Duifje van Drenthe) langs ging, stond ze al met pen en papier klaar voor de welbekende handtekening, ook een klant bezweek bijna toen ze me diep in de ogen keek . . . tja, good looks én brains verpakt in een goddelijk lichaam.

Bovenstaande scene was appeltje eitje voor mij, óók nog eens goed met paarden !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Weltrusten en . . . Sweet Dreams !

Let the SUNSHINE in !

Vorige week al kwam GreenGate binnen, 10 enorme dozen vulde de winkel ! Ik dacht : Pfff, daar gaan we weer . . . uitpakken, uitpakken en nog eens uitpakken ! Maar wat werd ik vrolijk van dit uitpakken, alsof de LENTE zijn intrede deed ! Al die vrolijke kleuren, fris en zomers.

Dus HELLO SPRING, GOODBYE WINTER !

We hebben de entree van onze winkel ingericht met GreenGate zodat je je direct bij binnenkomst in een zomerweide waant. Een zacht lentebriesje en de zon die speels je huid streelt . . . ja, de Lente mag beginnen !

Alle nieuwe serviezen zijn weer perfect te mixen & matchen !

Een snelle blik naar buiten leert me dat, alhoewel de zon schijnt, het nog niet echt lente is. Maar wie pakt me deze mijmeringen af ?

Fijne dag !

maandag 21 februari 2011

Uitslag Give Away : Voorjaarsvakantie !

Nou, jullie hebben ruimschoots de tijd gekregen om zoveel mogelijk woorden te vormen met de letters uit het woord : VOORJAARSVAKANTIE. Poeh, wat een inzendingen en ik bleef maar tellen en tellen . . . en nog eens tellen ! Gelukkig hadden sommige de woorden genummerd, zodat die makkelijk na te kijken waren. Hieronder staat de TOP 3, de winnaar (nr. 1 dus . . .) krijgt een leuk Spring 2011 pakket én mag bovendien nog 2 medeblogsters uitzoeken die ook zo'n Spring 2011 pakket ontvangen ! Dus ik vraag : Licht uit, spot aan (tromgeroffel op de achtergrond) . . . .

Nr. 3 Kim Roos (270 woorden)
Nr. 2 Tjitske de Jong (305 woorden)
Nr. 1 Saskia de Winter !
(grappig, S. de WINTER wint Voorjaars Give Away !)
Saskia had maar liefst 403 (!) woorden gemaakt !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Van harte Saskia, ik mail je z.s.m. !
Fijne week allemaal !

zondag 20 februari 2011

It's my Party, and i cry if i want to . . . .

YEAHHHHHHHHHHHHH !!!!!!
HAPPY BIRTHDAY TO ME !!!



Tja, om te huilen zó oud voel ik me . . . 47 (!) alweer !
Maar tis waar, Time flies when you're having fun !

zaterdag 19 februari 2011

Give Away Bij Chez Moi !


Poe, poe, dat was een heleboel werk . . . maar ook ontzettend leuk ! De Give Away van Chez Moi
is een uitdaging, nadenken en leuke plaatjes erbij zoeken. Ach, ik ben vandaag VRIJ !! Jaja, niet zomaar een dagje vrij, de hele zaterdag & zondag & maandag ! Dus heb ik mijn best gedaan om de opdrachten goed uit voeren, het zijn er ook heel wat . . . Nou hier gaan we daan, de antwoorden op 10 vragen !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Q 1) Wat is het belangrijkste in je leven buiten je kinderen man/vrouw en huisdieren?
A 1) Tja, wat anders dan mijn gezondheid en een goed hart !

Q 2) Wat is je favoriete tv programma?
A 2) Ik kijk eigenlijk bijna geen t.v. , maar als ik thuis kom kijk ik altijd DWDD, om de waan van die dag te volgen . . . en Matthijs is best ok ? Toch ....?

Q 3) Wat is je favoriete kleur ?
A 3) Ik weet het, zwart is geen kleur. Echt zwart is ‘geen-kleur’. Kleuren komen uit zichtbaar licht. Iedere golflengte zichtbaar licht zien wij als een andere kleur. Bij zwart ontbreekt zichtbaar licht. Zwart is dus ‘geen-kleur’. Maar toch ga ik voor zwart, tijdloos, klassiek & een tikje mysterie.

Q 4) Omschrijf je stijl , van je huis en van jezelf (kleding en zo)
A 4) hmmm, een lastige. Maar dan toch Eclectisch, voorbeelden zijn Jean Pierre Calvagrac & Michael Coorengel ( Décorateurs d'Interieur ) woonachtig in Parijs (zie foto onder). Qua kleding tussen "Kakker" & "Klassiek" !

Q 5) Wat zijn je drie plus en je drie minpunten
A 5) moeilijk om jezelf te beoordelen, maar vooruit :

Pluspunt numero uno : Eerlijk, inderdaad waarom liegen ?

Pluspunt nummer 2 : Zorgzaam, héérlijk om te pamperen, vermaken en verzorgen . . .

Grootste pluspunt : mijn Brad Pitt Looks ! :-)

Minpunt nr. 1 : Vergeetachtigheid, soms stel je daardoor mensen teleur . . . Sorry !

Minpunt nr 2 (is eigenlijk ook pluspunt) : Work-a-holic ! Kan het niet laten, blijf soms weg van feestje om mijn werk af te maken. Helaas komt het werk nooit af . . . .

Grootste minpunt : mijn Wild Mood Swings, zéér vermoeiend voor mezelf en met name voor mijn dierbaren die mij met alle begrip omringen. Dank daarvoor . . . .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Q 6) Wat vind je het belangrijkste in een vriendschap?
A 6) Dat de vriendschap onvoorwaardelijk is. PUNT !

Q 7) Als je jezelf met een dier moet vergelijken welk dier is dat dan ?
A 7) Hier moest ik toch het langst over nadenken, maar ik denk dat een Kameleon dicht bij mij staat, in staat om zich aan te passen aan zijn omgeving, maar ondanks alles herkenbaar blijven als een Kameleon.

Q 8) Hoe heten mijn drie webwinkels ?

Tuttemerull

Tutze Home

Tutze
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Q 9) Welk item is je absolute favoriet in een van de drie webwinkels?
A 9) Het zwarte krukje van House Doctor ! Stoer (zwart!) en praktisch.

Q 10 ) Wat is je favoriete quote / spreuk/ gezegde ?
A 10) Deze was makkelijk voor mij. Ik gebruik deze uitspraak uit het boek van John Irving om mezelf en anderen te inspireren, dat ondanks alle moeilijkheden die je pad kunnen kruizen je de open ramen moet blijven passeren. Dus : Keep passing the open windows ! Wellicht is het handig als je weet in welke context het gezegde wordt gebruik, daarom lees het boek of kijk de film !

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nou nou, poe poe, dat was een hele klus ! Maar leuk, leuk leuk !
Tja, nu nog een reden waarom ik vind dat ik deze Give Away mag winnen ???? Ik kan geen geldige reden verzinnen, iedereen heeft een goede reden denk ik. Maar als ik deze Give Away mag winnen, geef ik hem aan iemand die me erg dierbaar is en een roerige tijd achter zich heeft. Ook financieel een ietwat karige tijd, dus zal ik die dierbare de Give Away schenken . . .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

FIJN WEEKEND !

donderdag 17 februari 2011

New Jeanne d'Arc Living Products !

Eindelijk weer op voorraad "Madonna with child"

Aanbieding : Metal dishes S/2 (medium € 15,95, large € 19,95)

Dekbedovertrek met 2 slopen € 74,95

Bankkussen (45 x 100) van € 40,95 nu voor € 24,95 !

Stoelkussen (45 x 45 cm.) nu € 18,95

Geweldige GIANT WOODEN BOX ! (€ 269,95)

Een echte EYE-CATCHER !

Emaille plaat voor keukenaccessoires , nu voor slechts € 19,95 !
Related Posts with Thumbnails